TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po diskotéke

Premýšľanie je zábavná vec. Vytváranie vlastnej fantázie nebezpečná cesta z reality. Hľadanie odpovede na otázku alebo problém je neskutočne dlhá cesta, na ktorej potrebujete trpezlivosti ako mačka myší.
 No, tak tieto tri vety mi zabili celý týždeň. V pondelok sa vyskytol problém, ktorý som chcela vyriešiť hneď. No to som netušila, že to bude tak náročne. Nevyriešila som ho ani v utorok, ani v stredu. Postupne som sa ponárala do sveta myšlienok, že som nevnímala realitu. Každá moja činnosť bola vykonávaná za mojej fyzickej prítomnosti, ale bez mentálneho uvedomovania si. Zašlo to až tak ďaleko, že keď som išla na wecko, nevedela som si spomenúť, či som sem prišla kvôli veľkej alebo malej potrebe. Len tak som tam sedela. To bol bod zvratu. Rozhodla som sa, že sa pôjdem uvoľniť na disco.
No a teraz som sa zobudila a prišla som na tie prvé tri vety, ktoré som napísala. Problém som síce nevyriešila, ale aspoň som sa na diskotéke neopila. Čista som bola celý večer, poháňaná v čase únavy Redbulom.

hmn.... | stály odkaz

Komentáre

  1. Vytváranie vlastnej fantázie
    je možno nebezpečné, ale krásne a potrebné. Bez fantázie by sa život zastavil, ľudia by nemali túžby a sny, vynálezcovia by nič nevynašli, možno by sme ani nezliezli zo stromu. Premýšľanie je skutočne zábavné a super.
    publikované: 03.09.2006 18:59:54 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014