TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cestička mojej hviezdnej kariéry

Chcela by som predovšetkým poďakovať všetkým, ktorý ma milujú, ďalej majke, peťovi,.........
Jedno ráno som sa zobudila a povedala som si , že budem slávna hviezda. Začala som robiť to, čo robia hviezdy. Najprv som pekne pozdravila ráno. Potom som sa pobrala do kúpelne urobila som, čo som mala, aby pri pohľade do zrkadla som si mohla s presvedčeným povedať: „Vyzeráš ako slniečko.“
Čakal ma veľmi namáhavý deň.
- Navštíviť producenta pani Prírodu a poďakovať jej za to, že vo mne prebudila talent milovať a byť milovaný. Bude to príjemné posedenie. Dá mi pár nových rád, ako rásť do krásy. Nakoniec malé objatie. A už bežím ďalej....
- Autogramiáda. Svojimi skutkami sa snažím zanechať podpisy na všetkých dušiach, ktoré stretnem. Som im vďačná, že i napriek toľkým nerestiam, čo sa o mne popísalo, sú mi verné a stále majú záujem o môj autogram.
- Nesmiem zabudnúť vyplatiť bodygardov Anjelíkov, ktorý ma ochraňujú celý deň a celú noc. Posielam im pozdrav plný lásky a vďaky.
- Čaká má ešte jedno stretnutie. Je to stretnutie s vydavateľom, ktoré sa koná medzi štyrmi očami v hĺbke môjho srdiečka. Prosím, ho aby ešte stále vydával moje piesne života. A s pokorou ho žiadam, aby viedol moje cesty v brandži vesmíru.
- Večer. Sa chystám na slávnosť. Oslava lásky. Otváram srdiečko a ono svieti, a vtedy hviezdy na nebi si po mňa prídu.

hmn.... | stály odkaz

Komentáre

  1. kazda spätna väzba dobra...
    ahoj...je to prijemne, naozaj, toto spojenie by mna nenapadlo...a ma to logiku a je to prirovnatelne , fakt dobry napad...len jednu mam vyhradu..niekde mi uz vadilo prilis vela zdrobnenin...je to cca 216 slov a v tom 8 zdrobnenin - co sa nezda byt velke cislo...ale napriklad do oci mi trochu bije spojenie: "v hĺbke môjho srdiečka." - to ma naoza ta zdrobnenina vyrusuje...aj ti "anjelickovia" mohli byt kludne napisani ako anjeli...nic by to nestratilo...a este mala jedna rada:"s presvedčeným" tam je asi mäkke "i". Inak sa to citalo velmi prijemne..ako vravim, napad to ma skvely:)
    publikované: 24.11.2006 14:22:00 | autor: areta (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014