TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmena z papiera

odporúčam

    Dostala som skvelý nápad. Rozhodla som sa, že zmením svoj život. Niežeby som sa chcela na dobro vzdať alkoholu a marišky- to som si aspoň myslela na začiatku, ale chcela som vyskušať niečo nové.  Nadchla ma myšlienka : žiť triezvo. Takže som začala pomaličky. Obmedzila som alkohol a marišku som zahodila ďaleko od môjho života (mala som šťastie, že som s ňou len začínala, lebo inak by som musela chodiť na nejaké liečenie).

 No po fyzickej stránke som to zvládla, už tomu chýbala nejaká ideológia, pre ktorú sa oplatí venovať svoj pobyt na zemi. No a to bol môj kameň úrazu. Hľadala som všade, prelistovala som snáď každú knihu, prešla všetky ideológické webstránky, a nič. Nezostávalo mi nič ako sa vrhnúť na náboženstva. Pravdupovediac ani jedno ma nenadchlo, pretože každá viera vyžadovala akési pravidla podľa ktorých sa mám riadiť. A to môj mladý organizmus nedovoľoval, lebo sa búril proti všetkým a všetkému (typické).  A dostala som sa pred problém. Ako ho vyriešiť? Pokračovať? Vrátiť sa k pôvodnému životu?

 V posledný deň hľadania nejakej životnej myškienky (dátum som si určila sama) som si sadla do domácej knižnice. Prezerala som si knihy. No medzitým mi zazvonil mobil, zdvihla som ho a kecela s kamoškou a popritom som sa prechádzala okolo kníh. A vtedy mi padla do oka kniha, ktorá mi zmenila život...

Kniha mojej duchovnej zemny: Rozhovory s Bohom, autor: Neal Walsch

 


Som, či nie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014