TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď neviete, čo sa deje a ani to nechcete riešiť

...je to nádherné....

Prehnaný záujem o svoju sexuálnu orientáciu preniesol na mňa, až som celkom z toho zmagorela a začala som sa pozerať po babách. Hovorím o mojom priateľovi – gayovi, ktorému hormóny stúpajú do hlavy. Každý večer mi rozpráva svoje zážitky s chalanom, ktorého  má rad, niežeby ma to zaujímalo, ale ja ho kryjem pred jeho rodinou, ktorá si myslí, že my spolu máme dosť vážny partnerský vzťah, a medzitým ako hráme tu skrývačku na úžasne zaľúbený pár mi rozpráva o problémoch homosexuality na Slovensku. Minule mi dokonca dohodol stretnutie s lezbou, aby som si preverila, či som na chlapov, a či náhodou nie som bisexuálka alebo nedajbože som na ženy. Som myslela, že ho asi zabijem ale nakoniec som sa na ten večer tešila, ani sama neviem prečo, a už dávno som nebola taká vzrušená z toho čo sa bude diať. Najprv nás samozrejme navzájom predstavil, dal si s nami veľké čapované pivo, a potom zahlásil, že musí ísť, samozrejme tvárili sme sa všetci prekvapene, že prečo, a pritom ja aj ona sme dobre vedeli, že to bolo v pláne. O chvíľu sme mali pred sebou víno, a pomaličky sme začali spolu koketovať. Bola sranda, vína pribúdalo, no i dotyky. Nebránila som sa veď koniec koncov bolo to príjemné. Nakoniec mal podnik záverečnú a čašník nám dal jasne najavo aby sme vypadli, čakala som že odídem pekne svojou cestou domov a ona svojou, ale zrazu mi navrhla, či sa nejdeme prejsť. Súhlasila som, lebo bola nádherná hviezdna obloha, a vtedy sa rada prechádzam. Chytila ma za ruku, a ja som nemala síl povedať jej, aby to nerobila, začalo sa mi to všetko veľmi páčiť, neviem či to bolo ňou alebo tým vínom, ale začali sme sa bozkávať. Teraz mi je z toho smiešne, keď si na to spomeniem, teda smiešne ani nie, ale smejem sa.

Čo mám na to všetko povedať? Snáď len to, že ešte stále oficiálne chodím s mojim kamošom gayom, a neoficiálne sa stretávam s jeho lezbickou kamoškou. A či som inak orientovaná momentálne neriešim, veď načo si kaziť pekné veci.


Hovorím o živote | stály odkaz

Komentáre

  1. wau
    tomu sa hovori zazitok. gratulujem. a uzivaj dalej
    publikované: 11.06.2007 17:16:59 | autor: gemini (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nic viac..
    nepoviem ako len sranda...:) fakt haluz..neries nechaj plynut.. ono to dozreje..:)
    publikované: 11.06.2007 21:46:34 | autor: lemon-ko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014