TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď vás duša opúšťa

Tak toto mi už nikdy nerob! Uprostred života, si ma chcela nechať v štichu? A hneď ráno? Čo teraz čušíš? No pochváľ sa, čo si spravila.

A pochválim, čo by som sa nepochválila, nech vidia, že máš silné reči ale skutek utek. Mala by si sa aspoň troška hanbiť.

CSS!

 Ešte buď aj urazená. Jedna alkoholička, už som ťa musela skrotiť, lebo si robila neskutočné kroky vzad. Asi si zabudla na novoročné predsavzatie, zopakujem ti ho: Chcem stále rásť, byť bližšie k tebe, chcem sa stať láska. Toť tvoje slová. Aha, niekto nám mlčí, a čo to vidím červená sa.

Nemlčím, len rozmýšľam.

Nad čím?

Sa pýtaš ako by si nevedela. Naozaj si ma chcela ráno opustiť? Vieš, bála som sa, že zvíťazili nad mnou, a ja som úplne zlyhala.

Nie, nechcela som ťa opustiť, ale len postrašiť skôr. Chcela som, aby si si  uvedomila, že tadiaľ to cesta nevedie.

Ani si nevieš predstaviť, aké to je, keď vidím svoju dušu vedľa seba. Cítila som, že ostanem uväznená vo svojom tele. Teda dala si mi riadnu príručku.

HIHIHI, videla som, že máš strach v očiach, ale aspoň vieš, aké je to, keď človek nemá dušu.

Takže zase spolu?

Áno, telo i duša pohromade.

 

Keď ma moja duša začala opúšťať, stlačilo mi srdce. Vtedy som sa nachádzala na ulici, okolo mnoho ľudí, nikto si však nič nevšimol, že mi je zle. Avšak to, čo som videla ja ma prekvapilo. Nebola som sama komu odchádza duša, tých ľudí bolo viacej, lenže nikto si to nevšímal. Prosím vás preto, všímajte si viacej svoju dušu.


Som, či nie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014