TaraTamara

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Face to Face

Upozornenie: Tento článok nemá nijako zaujať, alebo ovplyvniť váš deň. Má pomôcť mne v dôsledku uvolnenia môjho hnevu, ktorý zapríčinila jedna osoba. Používam tento článok, pretože nepomáha ani búchanie do vankúšov, nepomohlo ani diskusia s osobou, ktorá zapríčinila môj hnev, nepomáha ani metal. Snáď pomôže toto.
 
Nepáči sa mi tvoj prístup ku mne a k mojej práci alebo k mojím názorom. Nepáči sa mi, ako sa začneš ľutovať a robiť zo seba chudáčika, ktorému celý svet ubližuje. Nepáči sa mi, že nechceš riešiť problémy ale sa im vyhýbaš, a potom podporovaný alkoholom vyvolávaš neuveriteľné hádky. Nepáči sa mi, že vyžaduješ od nás úctu, keď sám ju nedávaš. Tvrdíš, že ty chceš pokoj, ale prečo vždy potom niečo vyhľadávaš a svojimi posmeškami provokuješ. Viem, že ťa niečo trápi, že máš problém so sebou, lebo každý deň piješ. Viem to, lebo aj ja som to takto riešila. Pila som a podobné veci.
Toto vnímanie teba nech opustí môj obmedzený pohľad na teba. Nech ťa začnem vnímať srdcom a odpustím nielen tebe ale aj sebe. Žehnám ťa láskou a prosím, aby tieto z môjho pohľadu nedostatky odišli.

Som, či nie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014